MŰKÖDÉSI SZÜNET

Vissza a hírekhez

A magyar színháztörténetben példátlan kihívással kerültünk szembe, amely még számos váratlan helyzetet teremthet.

Ezért fontos, hogy higgadtan éljük meg ezt az időszakot, amelynek legnagyobb terhe az, hogy nem tudjuk, meddig tart, és milyen más eseményekkel lephet meg bennünket. Bízva abban, hogy még a tavasz folyamán lesz alkalom a 2019-2020-as évadot, különös tekintettel a már az évad végéig egyeztetett, megrendelt és meghírdetett előadásokra, lezárni, ezért kifejezetten fontos, hogy a már leegyeztetett előadásokat tartsuk tiszteletben.

A március, április és május hónapokra tervezett előadásokat a szerdai kormányrendelet alapján el kell halasztanunk. Remélve, hogy azokat a tavasz végén, nyáron vagy az következő évad elején pótolni tudjuk. A megvásárolt jegyek későbbi előadásokra lesznek érvényesek, amelyről további információt a vészhelyzet hivatalos feloldásakor tudunk adni.

A nyárra tervezett előadásaink - mivel a helyszínek kevesebb, mint 500 nézőt befogadóak - előkészítését változatlanul folytatjuk.

Kérem mindannyian vegyék komolyan a jelen helyzetet. Vigyázzunk magunkra és vigyázzunk egymásra. Látható, hogy mit történt Olaszországban. Át lehet ezt vészelni okosan, közösségi együttműködéssel 1-2 hónap alatt, vagy az alternatívája egy 6 hónapos "total lock-down".
Nem mindegy!

Köszönöm szíves megértésüket. Üdvözlettel,

Ivancsics Ilona és Sebők Péter

Társulatvezetők