SEJ, SZELLŐK... ELŐADÁS - ON-LINE

Vissza a hírekhez

Tisztelt Társulat !

Köszönöm szépen a Sej, Szellők... online előadást. A magam korabeli ember, hol iszonyattal, hol savanyú félmosollyal tekinti meg a darabot. Bizony sok fiatalnak, kevésbé fiatalnak kellene segíteni újraértelmezni a mostani diktatúrát kiáltók "lelkületét".

Sok (nyíltszíni) sikert kívánok még a társulatnak!

Tisztelettel

Riz Gábor

---------------------------------------------------------------------

Kedves Ilona és Péter!
Nagyon köszönöm, hogy rendelkezésre bocsátották ezt az előadást is, valóban örömöt érzek a karanténban, ha ilyet láthatok. Szeretem ezt a színházat, mert eddig amit láttam, mind értékes előadás volt. Ezt azért mondom, mert sajnos, igencsak gagyi és gyakran érdektelen előadásokat lehet találni Budapest kínálatában. Nagy színházszerető és járó vagyok, voltam, de az igényes előadások, szinte kiveszőben vannak.Köszönön, köszönöm, köszönöm.
Szeretettel az egész társulatnak:
Fejes Teréz, Budakalász

---------------------------------------------------------------------

Kedves Peter!

Hirleveletekben megjelentetett irasodat oszinte egyutterzessel es osszessegeben teljes egyetertessel fogadom. Mindketten tudjuk, hogy vilaglatasunkat, reflexioinkat a korulottunk valo-vilag megiteleset nagy mertekben az ebben a vilagban elfoglalt,pillanatnyi helyzetunk hatarozza meg.

A globalista kapitalizmus elleni egyetlen lehetseges fegyver az eroteljes es szuveren nemzetallam, a csalad, a hit es a sajat nemzeti kultura. Ezt kell tamogatnunk, ehhez kotelessegunk hozzaadni annyit amennyink van. Megeri.
Olellek es minden jot kivanok Neked es a Tarsulat minden tagjanak.
Valentine, Szerbiabol

---------------------------------------------------------------------


Kedves Ilona és Péter !


Gratulálok a Színtársulatnak ezért a Sej, Szellők… előadást bemutaó levélért, és egyben nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy megnézhettem a teljes előadást. Az ilyen nehéz helyzetben válik el igazán, hogy ki hogyan gondolkodik, és hova tartozik.


Várjuk, hogy ismét láthassuk előadásaikat Szentendrén. Addig is kívánok jó egészséget és szívet melengető felkészülést .


Tisztelettel és szeretettel. Ladányi Jutka