KERTI BOTANIKA

a költészet kertjében

lírai esték

együtt olvasunk, hallgatunk és elmélkedünk

Színházklubunk tagjaival és barátainkkal a tavaszi és nyári estéken most még párnákon és székeken ülve tálalhatjuk egymásnak kedvenc verseinket, novelláinkat és falatkáinkat.

Remélhetőleg 2019 nyarátol megépülhet szentendrei bázisunkon Kert Színpadunk ahol még komfortosabban adhatjuk át magunkat a kerti irodalom legszebb pillanatainak. Együtt vagyunk, együtt dobog a szívünk, együtt lélegzünk. Tudjuk, hogy mit jelent együtt lenni és mit jelent számunkra egy értékes gondolat, egy hirtelen sohaj, egy ellopott pillantás, egy hold-fény simogatta emberi hang. Itt nem kell drága technika, nem szükségesek intelligens fények. Ahogy a sok elhangzott gondolat egy fáklya, gyertya, gázláng fénye mellett született, mi is újjászülethetünk, vagy elveszhetünk múltunkban és jövőnkben.

Együtt lehetünk Csokonaival, Vörösmartyval, Arannyal, Adyval, Babitssal, Radnótival, Bródyval, József Attilával, Nagy Lászlóval, Reményikkel, Dsida Jenővel, Áprily Lajossal, Máraival, Wass Alberttel, Kányádival, Weöressel, Varróval.. és néha aki bátrabb az elhozza saját írását meghallgatásra. Nem fogjuk felfalni ha elcsuklik a hangja!

Szereplők

ÉN
TE
Ő
MI
TI
ŐK