A Szerzői és Jogvédelmi Adatok

Nagyon örülünk annak, hogy ezt az oldalt meglátogatta, ami azt jelzi, hogy figyelemmel követi és tiszteletben kívánja tartani a törvény által szabályozott és védett szerzői jogokat. Legyen az magánszemély, magánvállalkozás, állami vagy önkormányzati intézmény, a törvény mindenkire kivétel nélkül vonatkozik.

A társulat teljes körű tevékenysége, beleértve minden nemű irodalmi, előadóművészeti, zenei, fotó, mozgó-kép, video, grafikai, és egyéb alkotói, valamint off-lline és on-line marketing alkotás, termék, ötlet, előadás, kivitelezés, kampány, rendszer, módszer a társulat saját vagy szerződötten engedélyezett tulajdona, melynek másolása, plagizálása, és használata - akár részleteiben is - szerzői jogvédelmi törvénybe ütközik.

Amennyiben valami felkeltette az érdeklődését munkánkban, repertoárunkban, honlapunkon, kommunikációs és marketing tevékenységünkben, melyet esetleg használni vagy "kölcsönözni" szeretne akkor a KAPCSOLAT oldalon keresse meg a társulat ügyvezetőjének elérhetőséget és konzultáljon vele a lehetséges tulajdon es használati jogokkal kapcsolatban.

Ellenkező esetben a Társulat szerzői jogainak védelme érdekében a törvény által engedélyezett lépéseket minden esetben meg fogja tenni.